Cine suntem?
ChirieOradea.Ro este un proiect gestionat de Solutie Credit NET SRL in colaborare cu Glamour Software Technology SRL formand o echipa tanara care vine in ajutorul vostru cu diverse instrumente foarte utile.

Ce aduce nou ChirieOradea.Ro?
Pe scurt vrem sa dam tonul in imobiliare. Mai exact, colectam date zilnic despre preturile imobilelor vandute sau inchiriate si facem o medie zilnica, pe care o afisam in urmatoarea zi dimineata dupa ora 10.

Cum ma ajuta cursul zilnic?
Acest curs este foarte important atat pentru chirias cat si pentru proprietar. Chiriasul poate verifica media oferita in acel moment pentru proprietati identice cu ceea ce cumpara sau inchiriaza, astfel poate sa stie daca pretul este mare sau nu. Proprietarii pot verifica cursul zilnic pentru stabilirea unui pret corect, astfel pretul de vanzare sau inchiriere va fi unul corect. Un pret corect duce la o vanzare sau inchiriere rapida.

Cum pot genera mai multe detaii?
Lucram la o versiune premium prin care sa aveti acces la toate datele si sa gestionati datele in functie de nevoile dumneavoastra. Vom anunta pe blog cand aceasta versiune va fi disponibila.

Despre Proiect

Cursul zilei pentru chirii

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul Bancar si peste 3 ani in domeniul imobiliar, am decis sa ma implic intr-un proiect pe cat de greu, atat de util in domeniul imobiliar si anume implementarea unui curs zilnic pentru chirii. Pe scurt folosind inteligenta artificiala vom analiza toate proprietatile oferite spre inchiriere si vom stabili pretul mediu al chiriei oferite. Acest instrument va fi util atat pentru chiriari cat si pentru proprietari.